Subscriu-te a la newsletter

* camp obligatori

 • Les teves dades seran tractades per www.tuereselcambio.es com a Responsable de Tractament amb la finalitat de fer-te arribar via correu electrònic informació periòdica sobre els nostres serveis. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i, si escau de portabilitat i limitació a través del correu electrònic: info@tuereselcambio.es

Necessites assessorament personalitzat?

QUE FAIG?

MASTER EN PNL (Programació Neurolingüística)

 • Per a mi és una de les millors formacions i la que més em va ajudar a modelar, conèixer, modificar i integrar la meva manera de crear el meu dia a dia.
 • Descobrir que la nostra manera de parlar-nos a nosaltres mateixos i als altres creava la realitat en la qual vivim, va fer que canviés la meva manera de comunicar-me, i això em va donar la força i el poder per a tenir els resultats que jo volia.
 • Poder ajudar a les persones que acompanyo a descobrir on estan els seus frens i les seves barreres és magnífic, canviant el seu diàleg modifiquen la seva vida i els resultats d’aquesta.
 • La nostra ment i els nostres pensaments ens pertanyen, podem utilitzar-los en la nostra contra o per al nostre benefici, ja que som el que creiem que som.

“Al final la vida sol et dóna el que tu sents que mereixes”

DBO (Descodificació Biològica)

 • Descobrir els codis genètics emocionals que tenim integrats del nostre llinatge, ens ajuda a posar llum a les nostres ombres.
 • Davant d’una situació estressant cadascun de nosaltres té una forma de reacció diferent, depenent de la informació emocional de llinatge familiar. Junts indaguem en el seu llinatge per a descobrir les formes i maneres que fan que, davant d’algunes situacions, tinguem la tendència a reaccionar igual.
 • El cos i els seus símptomes són la manera en la qual ens comuniquem amb nosaltres mateixos. És el recurs necessari que té el cos físic per a ajudar-nos a sortir de situacions que nosaltres, desde de la part conscient, no sabem resoldre.
 • Donant-nos permís per escoltar el cos també donem permís al fet que s’expressi i li donem l’amor i la mirada que mereix.

“Les malalties són una manera de demanar-nos un canvi important en la manera d’estar en la vida”

COACHING DE PARELLA Y DEPENDÈNCIA EMOCIONAL

 • Per a mi el coaching és l’art d’acompanyar a la persona a ser feliç, a trobar el sentit de la seva vida, la seva plenitud i potenciar el seu creixement personal desenvolupant el seu cor, per a alinear el seu cap amb les seves accions Coherència!
 • Potenciant l’autoestima ens trobem amb qui som en realitat. Només des d’aquí podem triar sense necessitats i desde la lliure elecció.
 • Ser, fer, tenir.
 • La dependència emocional ens ajuda a veure les nostres mancances o creences de mancança. Acceptant-les podem canviar aquesta informació per a poder començar a relacionar-nos d’una altra manera.

Sents que els altres no et volen, no et valoren?
Mira com t’estimes, et respectes i et valores tu!

TALLERS

 • En ells, aprofitant l’energia del grup i les seves experiències, descobrim, creixem i integrem.
 • Sempre són un regal les experiències en grup.

ASSESSORIES INDIVIDUALS

 • Marquem junts un pla de treball en 30 minuts.
 • Farem un viatge on deixarem anar tot lo vell, i tornarem amb les eines i recursos per a crear tot lo nou.

Cuéntame que te pasa.

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

 

 • La capacitat de comprendre, sentir, identificar i dominar les emocions, per a poder tenir un equilibri que ens faciliti en la relació amb els altres.
  La persona amb intel·ligència emocional es fa responsable de les seves relacions, li podríem dir madur emocional.

LA NATURA EN TÚ I A LA TEVA LLAR

“Viu en una casa més sostenible i respectuosa amb el planeta, amb la família i amb tu”

 

Estimar-te i comprometre’t amb tu implica donar-te el millor!. I això és extensible al teu entorn, ja que és en ell on vius, estimes, experimentes, evoluciones …

 

Incorporar a la teva vida productes naturals i lliures de tòxics és un senyal d’aquest amor cap a tu, la teva família i la teva llar. És un plus per al vostre benestar físic, mental, emocional i espiritual.

 

A “Young Living” saben bé els beneficis que la natura aporta a les nostres vides, i ho respectuosos i agraïts que hem de ser amb ella.

 

És per això que “Young Living”, no només és un referent mundial en Olis Essencials, i tots els productes que han creat derivats d’aquests olis, sinó que representen una forma de vida, una filosofia respectuosa amb el medi ambient.

Per tot això em vaig enamorar dels seus productes i els vaig introduir en la meva vida de diferents formes. Una d’elles, a través dels seus olis essencials que aporten l’equilibri emocional en cada moment. I per això m’omple d’amor compartir-los amb tu.

 

Entra a la seva pàgina i no et perdis totes les seves meravelles i possibilitats:

(Si tens qualsevol dubte pregunta-m’ho)

 

“Young Living posa el punt perfecte a la teva llar i a la teva vida”

TESTIMONIALS

Vídeo opinions

Mari Carmen

María

Mireia

Necessites assessorament personalitzat?